Project " De Statie "
Verhuurd

Stationsplein 2 , 2460 Kasterlee
    • delen

Omschrijving Ref.: 3203374

Residentie " De Statie " is een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject gelegen aan het station en dorpsplein van Tielen - Kasterlee. Residentie de " De Statie " bestaat uit 10 appartementen met 2,3 of 4 slaapkamers en met elks één of 2 privatieve terras(sen) of tuintje en 1 handelsgelijkvloers.

Er werd geopteerd voor een stijlvol architectuur ontwerp met ruime appartementen en er werd eveneens veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid ervan.

Alle appartementen bieden een inkomhal, een ruime woonkamer met ingerichte keuken, 2,3  of 4 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en berging en sommige beschikken over 1 of 2 terras(sen). De gelijkvloersappartementen en de handelsruimte hebben ook een privé tuin.
Een optimale geluidsisolatie, zonnige privé tuinen en/of terrassen, ondergrondse parkeergelegenheid en grote kelderbergingen, alsook een bovengrondse fietsenberging en overdekte afvalbergplaats bieden een maximum aan comfort. 

Er zijn 2 inkomhalen voorzien waardoor de leefkwailteit met de in en uitgaande mensen tot weinig overlast kan zorgen. Beide inkomhalen beschikken over een lift, zodoende de leefkwaliteit optimaal is.


De constructie en gekozen materialen herleiden het energieverbruik in het complex tot een minimum, de EPB-norm van 45  wordt met gemak gehaald. Zonnepanelen reduceren de maandelijkse elektriciteitsfactuur voor de gemeenschappelijke delen drastisch en alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming. Er is eveneens de mogelijkheid om extra zonnepanelen bij te voorzien zodoende de ecologische voetafdruk nog kleiner wordt.

In Residentie "De statie" is het aangenaam en betaalbaar wonen, met respect voor omgeving en milieu.

Kijk onder de tab 'nieuwbouw' voor de prijslijst, plannen en lastenboek.

Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een ondergrondse autostaanplaats voor 18000€  en een berging te kiezen uit klein formaat 3000€ of groot formaat 5000€.



Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 3203374
Vraag meer informatie

Beschikbaarheid

Eerste verdieping

Eerste verdieping kamers oppervlakte prijs
Appartement - 3204520 2 99 m² Verkocht

Tweede verdieping

Tweede verdieping kamers oppervlakte prijs
Duplex - 3204531 3 138 m² Verkocht

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden