Wij realiseren projecten

Wat zijn de mogelijkheden van mijn grond/huis

Samen met U en onze specialisten kunnen we vrij snel bekijken wat de mogelijkheden  / potentie van uw grond/woning is. Want het juiste project definiëren en realiseren we als de correcte inplanting op de correcte plek er is, en daar is expertise en integriteit voor nodig. De afgelopen jaren hebben we meerdere keren de oefening gemaakt.

We bekijken wat  het karakter van de buurt is  , wat zijn de Typologieën in de buurt, hoe zijn de voorschriften van de stad, welk volume kan er op gerealiseerd worden, wat zegt de haalbaarheidsstudie,  komt mijn grond-woning ervoor in aanmerking? Of dient er bekeken te worden of de woning/ grond opgesplitst kan worden in meerdere kavels/wooneenheden.

 

Door onze kennis van de afgelopen 15 jaar loont het zeker de moeite om uw woning / grond aan het optimale rendement te verkopen. Dus eerst de tijd nemen om te ontwikkelen wat er kan en dan pas de prijs aan de hand van de parameters die er zijn bepalen. Zo kunnen we het maximale rendement uit uw eigendom halen.

En van daaruit zal er doelgericht en met de nodige discretie gezocht worden naar de juiste ontwikkelaar of aannemer om uw ontwikkelde site aan de man te brengen.

 

Onderstaand een voorbeeld van waar een bestaande woning zal vervangen door een project van 3 appartementen 

    

 

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek